Конкурс: Женствена всеки ден?

Женствеността е ефирно усещане и най-често идва от невидимите детайли, които повдигат самочувствието на всяка жена. Всяка жена има своите тайни – комплект луксозно бельо, червило с чувствен цвят, съблазнителен аромат.

Конкурс: Женствена всеки ден?Открий нови аксесоари, които подхождат на твоята женствена природа, като попълниш теста на Rozali.com и Always Platinum. Разбери дали умееш да бъдеш женствена всеки ден, и може да спечелиш подарък от Always Platinum.

Всички потребители на Rozali.com могат да участват в конкурса безплатно.

Конкурсът започва на 16-ти септември и ще продължи до 26-ти септември. В този период всеки потребител на сайта може да направи теста “Можеш ли да се чувстваш женствена всеки ден?” и след това да попълни формата за участие в конкурса, като следва инструкциите на страницата с резултатите.

Пет победители от записалите се за участие ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 27-ти септември 2011г.

Всеки победител получава подарък от Always Platinum – пакет Always Platinum и ваучер на стойност 40 лв за артикули от луксозната колекция на Etam Lingerie.

Ваучерът може да бъде използван за закупуването на един или повече артикули до отбелязаната му стойност от луксозната колекция на Etam Lingerie до 30 октомври 2011.

Ваучерът не може да бъде заменян за паричната му стойност.
Ваучерът може да бъде използван само след заверяването му с име в магазините на EtamМагазините на Etam се намират на следните адреси: София, бул. Витоша 31-33, City Center Sofia – партер, Mall of Sofia – ет.1

Участвайте

Краен срок - 26 септември

Post a Comment

По-нова По-стара