Конкурс за най-оригинална кратка иманярска история

Условие за участие: без ограничение във възрастта.

Критерии за оценка: оригиналност и още нещо…

Награди: Грамоти, три предметни награди на стойност 100 лв., 70 лв. и 50 лв. ; три парични награди на стойност 200 лв., 120 лв. и 80 лв.

1. НАГРАДА НА ЖУРИТО - жури от уважавани творци и ценители на литературата ще определи носителите на наградите

2. НАГРАДА НА ЧИТАТЕЛИТЕ - след приключване на приемането на творбите на 15 ноември 2011г., от 16 ноември до 26 ноември 2011 г. , вие, уважаеми читатели, ще определите носителя на наградата на читателите. Творбите ще бъдат публикувани на сайта на Българска национална федерация по металдетектинг www.metaldetecting.bg . Всеки може да изпрати своя вот за наградата на читателите на адрес destivcheva@abv.bg This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it – със следните данни: име на участника и творбата, класирана от вас; вашето име и телефон за връзка – за наградата на читателите.

Жури: Председател - Десислава Тивчева - член на Дружеството на шуменските писатели. Лауреат за дебютна книга проза на „Южна пролет 2007″. Керамик, фотограф. Член на Българската национална федерация по металдетектинг.

Начин на изпращане на материалите: на адрес destivcheva@abv.bg, придружени с посочени имена, адрес и телефон на участника.

Краен срок за изпращане на творбите: 15. Ноември 2011 г. включително.

Обявяване на победителите: на 01. Декември 2011 г. на www.metaldetecting.bg

С изпращането на материала си, участникът дава изричното си съгласие текстовете му да могат да бъдат публикувани в online и печатни издания на Българска национална федерация по металдетектинг.

Пожелаваме успех на всички участници!

Участвайте

Краен срок - 15 ноември

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара