Фотоконкурс на Аполония

От 27 август до 5 септември, снимай нещо, което те вдъхновява (с елемент на изкуство и/или вода) и го изпрати на photo.apollonia@gmail.com и ние ще го публикуваме на тази онлайн сцена за любители фотографи, създадена от Празници на изкуствата Аполония в Tumblr, най-популярната арт-платформа.

Каква е темата?
Темата, която съвместно избрахме е “Изворът на вдъхновението”. Темата е необятна, но целта на фотокнкурса е не да ограничава, а напротив, да отключи въображението на всеки един от участниците. Така че на практика можете да снимате всичко, което ви вдъхновява. Залезът, вълните, саксофонът, шарената палитра на художника от улицата…..Все пак двата основни мотива си остават изкуството и водата. Затова Празници на изкуствата Аполония ви канят на фестивала в Созопол от 27 август до 5 септември, където не само можете да намерите вдъхновение за фотонконкурса, но и да се заредите с настроение и да срещнете нови приятели.

Кой може да участва?
Право да участва има всеки, който има навършени 18 години, намира вдъхновение в Аполония, обича водата и има достъп до фотоапарат, или друго устройство с камера.

Как да участвам?
Изпратете снимка и заглавие към нея на e-mail адрес photo.apollonia@gmail.com
Фотоконкурсът започва на 27 август, което е началото и на Аполония така че побързайте! Във фотоконурса може да участвате най-късно до 5 септември, което е и края на Аполония. В конкурса може да участвате с не повече от три снимки, като в e-maila си до нас посочете вашите имена, адрес и телефон, както и модела на камерата или телефона, с който сте снимали. Снимките и имената на автора ще бъдат публикувани на онлайн сцената от администратора до 48 часа. Организаторите на конкурса ви умоляват да не снимате артистите участници в Аполония по време на техните сценични изяви, тъй като това може да пречи на представянето им.

Какво ще спечеля?
Авторът на снимката събрала най-много гласове ще спечели годишен абонамент за безплатна доставка до дома от Минерална вода - Банкя (720 литра разпределени в 12 месечни доставки). Тези, които са на ти с аритметиката вече са се досетили, че това са 2 литра вода на ден. Препоръчителното количество вода на ден за да се чуствате по-хидратирани, за да изглежате по-красиви, а кой знае може би и по-вдъхновени.

Освен това всички снимки ще бъдат публикувани на най-популярната в световните арт среди онлайн платформа - Tumblr където специално за целта създадохме тази онлайн сцена.

Най-добрите снимки ще бъдат определени от самите посетители на онлайн сцената. Гласуването ще става чрез натискане на интегрирания Фейсбук бутон “Like”. Снимката събрала най-много гласове до края на месец септември, ще спечели наградата на Минерална вода - Банкя.

Участвайте

Краен срок - 5 септември

1 Коментари

  1. Победител във фотоконкурса е Ели Митева с фотографията “Красотата на природата ме вдъхновява”. Тя е събрала цели 391 гласа и получава наградата на Минерална Вода, Банкя - извор на живот.

    Аполония предоставя и две допълнителни награди на:

    * Зорница Христова за фотографията “Изгрев над морето”, събрала 277 гласа и на
    * Наама Сарид за “Платноходка в спокойно море ♫ ♫♫” със 160 гласа

    Те получават безплатен пропуск за всички събития по време на Празници на изкуствата Аполония 2012!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара