Конкурс "Училище красиво"

Ето, идва септември, а заедно с него и първият училищен звънец. Настроихте ли се за него? А зарадвахте ли се – вие и децата?

Помня с какъв трепет чаках първия учебен ден и обличах красиво тетрадките и учебниците си. Помня как ме пременяше майка ми и вързваше косата ми с най-хубавата панделка. Помня колко приказно беше моето училище в първия учебен ден...

Ако и вие имате такива спомени, нека заедно да споделим идеи в новия конкурс на Ракхива „Училище красиво”!
И така от 5 до 30 септември 2011г. изпратете своите снимки на украси във вашето училище, читалище, детска градина; красиво облечени учебни помагала, училищни принадлежности, красиви училищни аксесоари към облеклата на учениците, карнавални костюми от тържества на децата ви и др. От 01.09.2011г. до 05.10.2011г. може само да гласувате за най-интересните идеи.

Награда на посетителите на сайта:
Ваучер за покупка на материали за 30 лв. от on-line магазин "Ракхива" (Печели я снимката с най-висок рейтинг в 12:00 часа на обяд на 5 октомври 2011 г. от гласуването на посетителите на страницата на конкурса)

Награда на "Ракхива":
Ваучер за покупка на материали за 20 лв. от on-line магазин "Ракхива" и гостуване в сайта на Ракхива със специално представяне на госта.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара