Игра "Скъпа, няма не мога"

Колко отдавна не сте гледали истински женски филм? Женски! не момичешки! Филм за проблемите на работещата жена! За забързаното и ежедневие! За трудните и избори! За недостигът на време! За невъзможността „да огрееш“ навсякъде! Филм за това как всяка от вас всеки ден се бори с битовизмите и иска да съхрани и себе си като личност. Своите цели. Своите идеали! Своите мечти! Колко често сте се сблъсквали с такива ситуации? Колко често са ви изправяли пред трудни избори? Колко често са ви карали да избирате между две невъзможни неща? Колко често ви се е налагало да правите нещо не защото искате, а защото трябва? А ако сега ви се наложи да се изправите пред вечния въпрос- кариера или семейство, какво бихте избрали? Бихте ли се лишили от мечтите си и стремежите си? Бихте ли загърбили себе си? Бихте ли избрали това, което всеки би казал, че ще избере, само защото звучи правилно и е в рамките на общоприетите норми? Ние сме тук за да ви попитаме и да съберем мнение. Най-добрите от тях ще бъдат заслужено наградени!

Днес стартира първото национално проучване на CINEBUM, Тандем Филм и издателство „INTENSE“! Нашата съвместна инициатива е посветена на „Скъпа, няма не мога“. Филмът тръгва премиерно по родните кино екрани от 23-ти септември. Разпространява- Тандем Филм! Световният едноименен бестселър ще се появи на българския книжен пазар на същата дата. Разпространява, издателство „INTENSE“! Ние подемаме дискусията, вие се включвате. Вашето мнение ви осигурява участие в разпределението на 25 награди, любезно предоставени от Тандем Филм и издателство „Intense“!

1) 15 копия на романът „Скъпа, няма не мога“ по който е заснет едноименния филм- любезно предоставени от издателство „Intense“

2) 10 оригинални DVD-та от каталога на Тандем Филм + 10 оригинални кино плаката „Скъпа, няма не мога“

Играта стартира на 21.09.2011г. и ще приключи в 13:30 часа на 15.10.2011г. Всеки дал мнение в дискусията, участва в тегленето на наградите. 25-те най-оригинални мнения ще бъдат наградени с нашите тематични награди! Нека заедно се опитаме да разберем как мисли, съвременната българска жена и какъв избор би направила тя, ако е поставена на кръстопът, като героинята от „Скъпа няма не мога“- семейството или кариерата?

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на 15.10.2011 и публикувани на www.cinebum.eu, сайтовете на ТАНДЕМ ФИЛМ и издателство „INTENSE“, както и в партньорската мрежа на играта!

Участвайте

Краен срок - 15 октомври

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара