Съкровищата на АИКО

В магазините на Aiko в София, Стара Загора и Бургас в период на 3 седмици 6 артикула ще бъдат определени като „съкровищата на Aiko”. Тe ще бъдaт едни и същи във всички магазини. Посетителите ще имат възможност да разпознаят „съкровищата” чрез табелка, която ги обозначава като такива. Служителите на магазините няма да предоставят информация къде се намират „съкровищата”, участниците сами трябва да ги открият сред артикулите.

Участникът може да участва в играта чрез страницата на организаторите. Там ще бъде качена галерия от снимки, сред които са и „съкровищата на Aiko”. Участникът трябва да посочи, кои от представените артикули са „съкровищата”, които е намерил в магазините на Aiko. Верните отговор ще бъде обявени на стената на приложението след приключването на състезанието. Всеки потребител има право да отбележи конкретна снимка като съкровище само веднъж. След посочване на всички 6 съкровища правото на участие за голямата награда се прекратява и той участва в жребий за голямата награда. Участникът ще има възможността да предизвиква своите приятели да се включат през целият период на играта и така увеличава шанса си да спечели втората награда.

Участникът може да покани приятелите си във Facebook да участват в играта, като всеки верен отговор на „привлечен приятел” носи по 1 точка. Участникът с най-много събрани точки от „привлечени” приятели печели допълнителна награда и си запазва правото да участва за голямата награда.

Печелившият в играта ще се определи след провеждане на жребий. Право на участие в жребия имат всички играчи, които отговарят на условията в играта и правилно са отбелязали всички „съкровища”.

След като организаторите на играта се свържат с печелившите играчи, те са длъжни да удостоверят с документи, че отговарят на условията за участие според правилата на играта. Ако не отговаря на условията, играчът губи правото си на награда и ще бъде заменен от следващия състезател по брой гласове.

„АИКО МУЛТИ КОНСЕПТ” ЕООД, в ролята си на организатор на играта осигурява следните награди на спечелилите играчи:

Една голяма награда (за Участник, който правилно е отбелязал всички „съкровища” в състезанието) Ваучер на стойност 300 лв.

Една допълнителна награда (за Участника, чиито „привлечени” приятели са дали най-много верни отговори Ваучер на стойност 50 лв.

Участвайте

Краен срок - 16 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара