Игра "Най-луда лятна снимка"

За да участва в Играта, Участникът трябва да следва правилата на Играта:

* Като регистриран потребител във Facebook участникът трябва да стане фен на официалната Facebook страницата на Биттел ЕООД.
* Участникът публикува своя авторска снимка на тема - най-луда лятна снимка. Желателно е участникът да е на публикуваната снимка

* Участникът може да поясни избора си в не повече от 5 изречения.
* Участникът може да привлича Facebook приятелите си да гласуват (с натискане на “Харесва ми”) за неговото предложение
* Всяко предложение трябва да е авторско предложение на самия Участник.
* Предложението трябва да е по темата на Играта и не трябва да включва обиден или вулгарен език. Спонсорът няма да допусне публикуване на текстове с обидно или вулгарно съдържание или такива, които съдържат СПАМ, както и на фотографии с еротично или вулгарно съдържание.

По свое собствено усмотрение Спонсорът ще оценява заявките за участие и ще избере пет победителя. Водещ фактор ще е броя на "likes", който има снимката, но победителя ще бъде избран от жури. Изборът на победител от Спонсора е окончателен.

Наградите, които ще бъдат предоставени по време на Играта с помощта на Спонсора, са 5 броя MP3 Players NIPPON , които ще бъдат разпределени между победителите. Големите награди ще бъдат разпределени чрез жребий между всички участници в едноседмичен срок след приключване на Играта.

Участвайте

Краен срок - 10 септември

Post a Comment

По-нова По-стара