Есенно настроение в думи

Уважаеми дами,
Сайтът Az-jenata.bg е правил всякакви конкурси, и едни от най-хубавите ни спомени са за такива на тема пролет или есен. Ако желаете да участвате в такъв конкурс, каним Ви да споделите Вашето есенно настроение в проза или стих. Уловете красотата на есенните месеци и я опишете с думи. Нека прозата да бъде кратка – импресия до половин страница – интересна случка или просто есенни мисли. За стихотворенията няма ограничение в дължината и вида, и разбира се, трябва да са Ваши, авторски. Ако сте ги публикували на друг сайт, моля, напишете ни къде са публикувани.

Можете да придружите кратките си творби с есенни настроения и със снимка, но тя трябва да е Ваша, авторска, направена от Вас.

За тези, които най-много впечатлят редакторите на Az-jenata.bg ще има и награди. Първата награда, така да се каже, ще е семеен албум за снимки и рамка за снимки, а за още трима от участващите ще има книги.

Можете да изпращате есенните си настроения до 15 ноември 2011 г. на електронна поща
konkurs@az-jenata.com

Най-хубавите есенни споделяния ще публикуваме на сайта. Можете да участвате с едно, две, или най-много три сътворени от Вас настроения.

Кои са ни харесали най-много и кои ще получат скромните ни, но от сърце награди, ще обявим няколко дни след 15 ноември, за да можем всички внимателно да четем и да се настройваме есенно.

Участвайте

Краен срок - 15 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара