Вашите любими моменти на борда на България Ер!

Предмет на конкурса е снимка или видеоклип, заснети на борда на самолет на авикомпания България Ер и качени на официалната страница на авиокомпанията във Facebook от техния автор.

# Награди:

* 1-во място – Двупосочен билет икономична класа до Милано или Париж (по избор)
* 2-ро място – Двупосочен билет икономична класа по вътрешни линии (Варна или Бургас по избор)
* 3-то място – Едногодишен абонамент за бордното списание на България Ер

# Снимките трябва да отговарят на следните условия:

* Големина на файла до 2МВ и резолюция от минимум 72dpi.
* Размерът на снимките трябва да е минимум 1024х768 пиксела или по-големи.
* Снимките трябва да са направени на борда на самолет на България Ер преди или по време на конкурса, като това трябва ясно да личи на снимката /да е видимо логото на авиокомпанията или друг отличителен знак, доказващ принадлежността на самолета/. В случай, че е невъзможно да се различи принадлежността на самолета или полетът е изпълнен от партньор на Bulgaria Air, авторът на материала трябва да представи на организатора бордната карта за съответния полет с номер, започващ с инициалите FB.
* Всеки участник може да изпрати до 3 отделни снимки, които ще се оценяват индивидуално или като фоторазказ. Фоторазказите ще бъдат премествани в отделни фотоалбуми на официалната страница във Facebook.
* Към всяка снимка може да бъде добавен кратък текст.
* Снимки с лошо качество няма да се допускат до участие в конкурса.
* Снимки и текстове с неприлично, провокативно, нецензурно, расистко или уронващо престижа на авиокомпанията съдържание ще бъдат изтривани от администратор, а участниците дисквалифицирани.
* В случай на каквито и да било претенции от страна на трети лица във връзка със снимки, регистрирани за участие в конкурса (нарушени авторски или други права или др.) регистриралият ги участник ще бъде дисквалифициран и носи пълна отговорност пред организатора на конкурса.

# Видеоклиповете трябва да отговарят на следните условия:

* Големина на файла до 500МВ.
* Времетраене до 3 мин.
* Минимална резолюция 640х480 пиксела. Максимална резолюция Full HD 1080р.
* Формат – всички допустими формати за качване във Facebook.
* Видеоклиповете трябва да са направени на борда на самолет на България Ер преди или по време на конкурса.
* Всеки участник може да изпрати само 1 видеоклип, който ще се оценява индивидуално.
* Към всеки видеоклип може да бъде добавен кратък текст.
* Видеоклипове с лошо качество няма да се допускат за участие в конкурса.
* Видеоклипове с неприлично, провокативно, нецензурно, расистко или уронващо престижа на авиокомпанията съдържание ще бъдат изтривани от администратор, а участниците дисквалифицирани.
* Авторите носят отговорност за авторските права върху качените видеоклипове и в случай на претенции от трети лица за нарушени авторски права, регистриралият ги участник ще бъде дисквалифициран и носи пълна отговорност пред организатора на конкурса.

Всички участващи снимки и видеоклипове се оценяват с "харесване" от последователите на Bulgaria Air във Facebook, а победителите се определят от специално жури. Харесванията на снимките и видеоклиповете във Facebook от приятелите на Bulgaria Air имат само консултативен характер. Журито ще определи окончателното класиране на първите 3 места в съответните категории – снимка/фоторазказ и видеоклип.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара