Фотоконкурс "Спомен от лятото"

Август е към края си, но има още малко време за лято. Независимо дали тръгвате на път или тъкмо се връщате - можете да ни разкажете за лятната си почивка в снимки и да участвате в конкурса на Дневник "Спомен за лятото".

Победителят в конкурса ще получи фотоапарат PENTAX Optio RS1500, осигурен от Klikshop.bg. Наградата ще може да бъде получена в офис на Икономедиа на допълнително уговорена дата.

Условия за включване

За да се включите във фотоконкурса "Спомен от лятото", трябва:

- Да сте регистриран потребител

- Да сте посочили двете си имена в полето "Вашето име" във формата за лични данни на профила си в id.capital.bg. Препоръчително е имената ви да са на кирилица.

- Да изпратите най-малко 10 и най-много 30 снимки авторски снимки

- Към всяка снимка да има описание на български език и написано на кирилица

След регистрация или вход в сайта, ще можете да изпратите ваша фотоистория през формата за изпращане на галерия в Дневник.

Ако не сте изпълнили горните условия, фотоисторията ви няма да може да бъде публикувана в Дневник.

Фотогалериите ще бъдат публикувани след преглед и одобрение от член на редакционния екип на Дневник. Гласуването за фотогалериите ще продължи до 10 октомври. Екипът запазва правото си да не публикува галерии, които съдържат нецензурно съдържание или са със съмнения за авторството.


Победителят в конкурса се определя от потребителите на Dnevnik.bg. Всеки регистриран потребител има право да гласува веднъж за всяка галерия, която му хареса. На 10 октомври авторът на галерията с най-много гласове ще бъде обявен за победител. Всички фотоистории, които участват в конкурса, ще бъдат публикувани на Dnevnik.bg/fotokonkursi

Снимките във вашата фотоистория трябва да са минимум 10 и максимум 30 на брой и да бъдат изпратени през формата за изпращане на фотогалерия в Дневник. Формата приема снимки с минимална ширина 600 пиксела, максимален размер на всяка 10MB и във формати .jpg или .png. Към всяка снимка трябва да добавите описание.

Екипът на Дневник си запазва правото да анулира гласове, които са дадени от допълнителни акаунти на вече регистриран потребител. Акаунтите на такива потребители ще бъдат деактивирани. Всеки потребител може да гласува само веднъж за дадена галерия.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара