Конкурс "Моята детска стая"

15 септември наближава и всички започваме да мислим за първия учебен ден! Но забравяме удобството на детската стая. Детето трябва да има освен всички учебници и помагала, и удобно легло, бюро, секция и библиотечка. Затова решихме да направим фотоконкурс на тема „Моята детска стая”. С него искаме да споделите вашите оригинални хрумвания за обзавеждане на детската стая!

Няма значение дали мебелите са закупени от нас или дали става въпрос за детска или ученическа стая, важно е да споделите вашите идеи при обзавеждането.
Снимките си изпращайте на мейл: mebeliaron@yahoo.com

Всеки участник може да изпрати колкото иска снимки на обзавеждането си. Администратора преценява кои от изпратените снимки и колко снимки на участник ще качи на страницата. Важно е снимките да са красиви и да показват оригиналните идеи! Няма да се допускат снимки направени в шоурум на някой магазин, както и снимки свалени от интернет страници. В края на конкурса ще бъдат избрани три победителя с най-оригинални и красиви снимки. Те ще бъдат определени от Управителния съвет на Мебели АРОН. Наградитеще се дадат на трима различни участника. Победителите ще получат по едно бюро с кат. N P1FA57. Печелившите участници ще бъдат обявени на 25. 09. 2011 г.

Въпроси относно конкурса, можете да зададете в раздел Дискусии във Фейсбук.

От конкурса ще бъде ДИСКВАЛИФИЦИРАН всеки участник, на които родители, роднини или приятели държат откровено ОБИДЕН, ГРУБ И НЕПРИСТОЕН език!

Всеки участник в конкурса, декларира, че е прочел и е запознат с условията на конкурса.

Моля потербители, които смятат, че конкурса е нагласен или не са съгласни с условията за участие, да не участват!

Наградите ще се получат от най-близкия магазин на "Мебели АРОН", посочен от наградения. Доставка, монтаж и качване се заплаща от наградения при желание за някоя от тези услуги.

В конкурса нямат право да участват служители на Мебелна компания АРОН и техните роднини!

Участвайте

Краен срок - 24 септември

Post a Comment

По-нова По-стара