Награди на септември: Agent Provocateur L`Agent

По случай старта на е-списанието Pinks решихме да започнем прекрасната традиция да раздаваме награди на броя за вас, нашите незаменими читатели. Във всеки брой ще обявяваме какъв е залогът и, както надяваме се сте разбрали, ще се постараем той да си заслужава. Забавни игри на pinks.bg и на нашата Facebook страница ще определят победителите. Техните имена ще обявяваме във всяко следващо издание на електронното ни списание, което можете да четете и изтегляте напълно безплатно от Pinks.bg.

За официалния ни първи брой през септември сме се подготвили да ви изкушим двойно! Запознайте се с наградите ни този месец – два неустоими дамски аромата L`Agent от Agent Provocateur(100ml).

Ако наистина сте почитатели на марката, условието никак няма да ви затрудни. От вас искаме само да отговорите на въпроса „Какво ви провокира?” по най-оригиналния начин. Субективността ще се опитаме да избегнем с двата начина да спечелите – можете да го направите или чрез гласовете на потребителите във Facebook страницата ни, или чрез вота на журито, съставено от редакторите на Pinks. На нашата Facebook страница всеки от вас може да отговаря на въпроса „Какво ви провокира?” под специалните постове за играта, които ще публикуваме редовно. Отговорът, събрал най-много „харесвания” от потребителите, ще си заслужи единия флакон от L`Agent! За да участвате с отговорите си на въпроса за избора на журито, трябва да публикувате коментар с името си под статията в сайта на организатора, като не забравяте да изпратите и имейл с двете си имена и телефон за връзка на editorial@pinks.bg.Tози, който ни провокира с най-отличителния отговор, ще си заслужи втория подарък! Имената на победителите, както и техните печеливши отговори, ще публикуваме в броя на е-списанието Pinks през октомври.

Участвайте

Краен срок - 5 октомври

1 Коментари

  1. *Наградени: Николай Лазаров и Красимира Петрова

    *Втори награди чанта Agent Provocateur: Мария Маркелова и Ана Стоева

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара