Фотоконкурс "Морски приключения 2011"

Нека да си припомним забавните моменти от изминалото лято! Изберете снимка на детето си, направена по време на почивката ви на море тази година. Снимката трябва да е забавна, интересна и да отговаря точно на темата. Ако администраторите преценят, че снимката не отговаря на условията тя няма да бъде качена!

Всеки участник може да изпрати само ПО ЕДНА снимка на детето си (ако има повече от едно дете, по една снимка на всяко оттях), снимки на близнаци съмо могат да участват, на e-mail: nashite_deca@abv.bg

Снимките трябва да са актуални, което означава, че от мемента на снимката не трябва да са минали повече от 6 месеца!!! Снимките трябва да са в .jpg формат и не по-големи от 5 МБ! Конкурсът е за бебета и деца на възраст до 8 годинки.

Те ще бъдат разделяни на 3 възрастови категории - 0-1 г., от 1-3 г. и от 3-8години, според настоящата възраст на децата. Победителите ще бъдат избирани, изцяло от нашите спонсори, така че броя на харесванията ще бъдат взети под внимание само ако спонсорите решат.

Участвайте

Краен срок - 10 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара