Игра "Прогнозирай избори 2011" с Дневник

В играта "Прогнозирай избори 2011" в Dnevnik.bg могат да се включат всички регистрирани потребители на "Икономедиа" на въздаст над 16 години.

- За да се включат в играта, потребителите трябва да дадат прогноза за резултатите от изборите за президент на Република България и изборите за кметовете на район София, район Пловдив, район Варна, район Русе, район Стара Загора и район Бургас до 22 октомври 2011 година.

- В случай, че за някои райони или на президентските избори има балотаж, формата за подаване на прогнози ще бъде отворена отново.

- Един потребител има право да дава неограничен брой прогнози, но само през един потребителски профил. "Икономедиа" АД си запазва правото да дисквалифицира потребители, за които има съмнения, че използват повече от един потребителски профил за изпращане на прогнози. За валидна за крайното класиране се счита последната прогноза, изпратена от потребителя.

- Преди да дадат прогноза, потребителите трябва да въведат трите си имена по лична карта и телефон за връзка във формата за добавяне на лични данни.

- "Икономедиа" АД поема задължение, в съответствие със Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни на участниците в играта единствено по повод и във връзка с провеждането на играта.

- Победителите в играта се обявяват след излизане на окончателните резултати от Избори 2011 от Централната избирателна комисия.

- Победители в играта са потребителите, дали най-близка прогноза до реалния резултат от изборите.

- Наградите в играта "Прогнозирай избори 2011" да както следва:

Първа награда: iPad 2 32 GB печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от президентските избори и изборите за кмет на София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора

Специална награда: iPad2, 16 GB печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от президентските избори.

Специална награда: iPad 2, 16 GB печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите за кмет на София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора

Награда: Велосипед Balkan City печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите за кмет на Стара Загора

Награда: Велосипед Balkan City печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите за кмет на Варна

Награда: Навигационна система Garmin NUVI печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите в София

Награда: Навигационна система Garmin NUVI печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите в Пловдив

Награда: Велоергометър KTN TS печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите в Бургас

Награда: Велоергометър KTN TS печели потребителят, познал с най-малко отклонение резултатите от изборите в Русе

- В случай на еднакъв резултат на няколко потребители за някоя от категориите, победителят ще бъде определен чрез жребий.

- В играта "Прогнозирай избори 2011" нямат право да участват служители на "Икономедиа" АД и техните семейства.

Участвайте

Краен срок - 22 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара