20 идеи за "20 години НБУ"

"Добрите университети не дават на хората готови отговори. Те обучават хората да задават въпроси - казва почетният доктор на НБУ - Сър Джон Даниел. Ето защо, ние от Студентският съвет на Нов български университет, Ви питаме какви за вашите идеи за бъдещето на университета? 20-те най-атрактивни, творчески и креативни идеи ще бъдат наградени с билет за майсторския клас на Райна Кабаиванска и младите оперни таланти на България, както и с книгата "Университетът - особен свят на свободата" на проф. Богдан Богданов - Президент на НБУ.

20 идеи за "20 години НБУ" - това е нашата кампания, с която искаме да насочим студентския интерес към кръглата годишнина и да наберем нови идеи за развитието на НБУ. Кои са идеите ще определите самите вие - чрез вашите коментари и одобрение към предложенията тук, на стената на събитието.


Дайте обратна връзка на колегите и техните свежи идеи и представете своите. СС на НБУ се ангажира да запознае Академичния съвет на НБУ с най-добрите предложения и да впрегне всичките си усилия и възможности, за да ги направи реалност!

Станете част от бъдещето на университета или просто променете това, което не ви харесва днес, като дадете своята идея за НБУ!

П.С. Една идея от ваша страна е достатъчна за участие в кампанията и конкурса! Стига да бъде от сърце ;)

Участвайте

Краен срок - 25 септември

Post a Comment

По-нова По-стара