Слушайте Радио Fresh! на 29 август и станете част от световното David Guetta Party

На 29 август излиза новият дългоочакван албум на най-известния DJ, изпълнител и продуцент в света David Guetta. Радио Fresh!, ексклузивен медиен партньор на проекта за България, стартира масирана кампания в чест на излизането на албума.

На 29 август целият ден ще бъде посветен на световното David Guetta парти, промотиращо новия проект, в което всички български фенове ще могат да участват. Само слушателите на Fresh! ще могат да чуят първи новите песни от албума и да печелят награди. Периодично ще бъдат анонсирани всички интересни онлайн събития, които са организирани на световно ниво и българската аудитория ще може също да се включи.

Всеки фен на Guetta, който се събере с приятели и направи собствено парти на хитовете на френския DJ, ще може да се включи в официалния youtube канал на David Guetta и да качи кратък клип с кадри от партито. На 2 септември лично той ще избере най-забавният клип, чийто собственик ще спечели пътуване за снимките на следващия клип на Guetta. И още: чат с денс гурото в неговия личен facebook и twitter и още много други изненади. Повече подробности и детайли за всички уникални събития, в които могат да участват феновете на David Guetta – само на 29 август по радио Fresh!.

Кампанията по Fresh! за новия албум Nothing But The Beat, който излиза като двоен компактдиск: поп албум с подарък електро албум, ще продължи от 7 септември до 3 октомври с невероятен ремикс конкурс. Всеки слушател ще има възможността да направи собствен ремикс на хита “Where Them Girls At”, да го качи на специално създадена страница в уебсайта на радио Fresh и да се бори за гласовете на феновете. Трите ремикса, събрали най-много гласове, ще бъдат изпратени на David Guetta от представителя на EMI за България – Анимато мюзик. Лично френската звезда ще избере победителя в конкурса, който ще спечели едномесечна ротация на ремикса си в радио Fresh!.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара