Конкурс "Децата са нашето богатсво"

Започваме нов конкурс. Няма ограничения за снимките, които могат да участват. Нека дечицата бъдат до 7 годинки и снимките да са сравнително актуални. Платформата на Фейсбук няма нищо общо с конкурса, за който отговорност носят само администраторите и спонсорите.

Конкурсът стартира от днес, можете да участвате само с една снимка. Ако качите две снимки на стената - едната ще бъде изтрита. Наградите са три - две награди от Kangaroo и една фотосесия от Лили Петкова. Фотосесията е осигурена за град София, защото фотографката не може да пътува. Ако не сте от столицата, но пътувате често до София, можете да уточните това и ще имате шанс да спечелите фотосесия.

Качвайте снимки на стената до 25.08. Победителите ще бъдат избрани от администраторите и спонсорите.

Нямат право да участват победителите от други конкурси на страницата. Не е желателно да разпращате ЛС с агитации да гласуват за вашата снимка. Разрешено е единствено да поканите приятелите си да ви подкрепят в конкурса. Ако получим сигнал, че изпращате ЛС на непознати, извън приятелите ви, снимката ви ще бъде изтрита от конкурса. Благодарим на всички, които ще дадат помощта си за популяризирането на страничката и пожелаваме на всички сладури успех!!!

Участвайте

Краен срок - 25 август

Post a Comment

По-нова По-стара