Спечелете уникално бижу с диамант и още много изненади

Нещо ново! Нещо различно!

Сайтът за пазаруване с отстъпки bgkasichka.com Ви дава уникална възможност да спечелите всеки месец по една награда и голяма награда точно преди коледните празници, трупайки отстъпки от вашите покупки.

С всяка покупка, направена тук, Вие събирате левовата отстъпка под формата на точки във вашата лична касичка ( като една точка се равнява на един лев ).

Отстъпките носят награди! На това му се казва двойна печалба! Не е ли чудесно?

Всички които са събрали 100 точки за един календарен месец участват в играта и имат възможността да получат подаръка от нашите партньори. Това става като кода на ваучера ,с който достигате 100 точки влиза във лентата през която преминават всички кодове, където са и останалите кодове на всички участници. Когато таймерът спре на един от всички кодове, то собственикът му получава подаръка за участието си в играта.

Още изненади!

В момента в който сте събрали 100 точки Вие вече сте печеливш - получавате Специален ваучер за отстъпки в магазина на партньора, който предоставя наградата.

Бонус!

Само сега всеки новорегистрирал се получава еднократно 85 точки. Вие сте на една крачка от вашият Специален ваучер и шансът за месечната награда! Всичко зависи от Вас!

Ако не успеете да се включите в играта за месеца, не се разочаровайте, точките ви се запазват и събират в касичката Ви, до достигане на 500, като автоматично участвате играта за голямата награда, за която нашите любезни партньори от фирма Бижу – 03 ще подарят на едни от вас уникално бижу. Тук в лентата през която преминават всички кодове влиза кода на ваучера, с който достигате 500 точки.

Процедурата по теглене на печелившите е напълно прозрачна, тъй като всеки има достъп до списъка с всички участващи кодовеи визуално се вижда кой код е на ред в лентата.

Вашият код ще е оцветен в червено, така че ще може да виждате реда си по всяко време!

Играта е ежемесечна.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара