Стани фен, гласувай и спечели бутилка Famous Grouse Scotch Whisky

Famous* Алея на Славата е самостоятелна и независима идея на територията на Република България. Дейността на Famous*Алея на Славата е благородна, неформална и законна. Създадена е, за да отдаде заслужено внимание на всички Famous* българи с неоспорим принос в развитието и прославата на България.

*famous - (от англ.) известен, прочут, именит, знаменит, прославен

Включи се в гласуването за следващата звезда във Famous Алея на Славата и спечели персонализирана бутилка с твоето име.

ПЪРВИ ЕТАП (6 юни – 13 юни 2011 г.) – НОМИНИРАНЕ. В предварително селектирани 5 категории, всеки фен на страницата номинира (изписва) фаворитите си за следващата звезда във Famous Алея на Славата. След като номинирането приключи, във всяка категория остава по 1 звезда с най-много на брой номинации. Висш орган на Famous Алея на Славата е нейното FAMOUS ЖУРИ, съставено от изявени българи в различниобласти.FAMOUS журито има правомощия да определя Famous категориите.

ВТОРИ ЕТАП (14 юни – 20 юни 2011 г.) – ГЛАСУВАНЕ по номинираните фаворити на всяка категория. Във втория етап на гласуването се избира 22-рата звезда във Famous Алея на Славата, като за победител се счита номинацията с най-много гласове. В случай, че има двама фаворити с еднакъв брой гласове, FAMOUSжурито гласува за удостояване на най-достойния от номинираните.

ТРЕТИ ЕТАП (21 юни – 28 юни 2011 г.) - КЛАСИРАНЕ И НАГРАЖДАВАНЕ. В последния етап от класацията , FAMOUS журито обявява номинацията, събрала най-много гласове, като гласуването ще завърши със специална церемония, която ще се състои на 28 юни 2011 г. След обявяването на 22-рата звезда във Famous Алея на Славата, ще бъдат обявени и наградени 20 (двадесет) от всички фенове, гласували на страницата. Те ще получат персонализирана бутилка Famous Grouse Scotch Whisky.Наградените ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички гласували.

Краен срок - 20 юни

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара