Спечели страхотни награди с KIA Picanto и Hotspot!

Печелившите Участници имат право да получат Награда, която включва:

чифт дамски обувки от Hotspot или дамска рокля от Hotspot, или чифт дамски дънки от Hotspot, или дамско колие от Hotspot, всяка от които не надвишава 200 лв стойност.

Печелившите Участници ще бъде избрани на 10 юни 2011 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници.

Краен срок - 10 юни

Участвай

7 Коментари

  1. в началото пишеше,че ще има няколко печеливши,а сега пише,че ще е само един.моля някой компетентен да обясни какво става!

    ОтговорИзтриване
  2. Къде пише броя на печелившите? Вижда се надпис "Играта приключи очаквайте повече информация за победителите тук", но не е посочена дата.

    ОтговорИзтриване
  3. Най-отдолу на тъмен фон (под формата за регистрация) пише,че на 13 юни ще бъде изтеглен ЕДИН ПЕчЕЛИВш и името му ще бъде публикувано до 5 дни,което мен лично ме обърква!Предвид,че пише "очаквайте повече информация за ПОБЕДИТЕЛИТЕ тук".

    ОтговорИзтриване
  4. Петте дена минаха,кой спечели?

    ОтговорИзтриване
  5. Никой не спечели,защото играта изчезна яко дим!

    ОтговорИзтриване
  6. админ,тук кога ще обявят печелившите?питай ди моля те!от woman.bg все такива ги вършат-без победители накрая!

    ОтговорИзтриване
  7. Най-накрая се появи и играта и резултата:

    Печелившата участничка в играта на KIA и HotSpot се казва Десислава Пелова! Очакваме Деси, да се свърже с нас на e-mail адреса, който сме и изпратили, в тридневен срок. В противен случай автоматично ще бъде изтеглен нов печеливш участник, който ще оповестим допълнително.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара