Наградите започват, ето и правилата

И така чакането приключи и правилата на играта вече са ясни. Става въпрос, разбира се, за юбилейните истории, свързани с работата, и големите награди за тях. Решихме, че чакането до края на годината не си струва и можем да раздадем десетте големи награди в оставащите десет месеца до края на годината. По една всеки месец. Решихме и да има една голяма награда в края на годината.

И така:
Искате ли за подарък нетбук, смартфон или таблет? Искате ли да подарите някому, чиято история ви е харесала, такъв? Добре, четете внимателно надолу...

# Всички истории публикуваме в блога, а части от всяка история - на фирмената ни фен страница във Facebook.
# Материалите се публикуват в блога и на фен страницата ни във Facebook по реда на пристигането им.
# Всеки публикуван материал печели от нас бутилка вино.*
# Материалът, който събере най-много гласове общо (сбор от гласовете в блога и на фирмената ни фен страница във Facebook), печели голямата месечна награда (нетбук, смартфон или нещо друго от този порядък). Допълнителен бонус от 20 точки (гласа) печели всеки материал, който е публикуван в блога/сайта на автора си и е свързан с линк към нашия корпоративен блог.
# Публикуването на материалите е по следния график: всички текстове, снимки и видеозаписи се публикуват от 21-то число на предходния месец до 18.00 часа на 20-то число от текущия месец. Месечното гласуване приключва в 18.00 часа на 24-ти всеки месец. На 25-ти се обявява победител за месеца, събрал най-голям сбор от гласове в блога и фен страницата ни във Facebook (плюс бонус точки, ако има такива).

Краен срок - 24 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара