Конкурс за журналистически материали "Преоткрий България"

Министерство на икономиката, енергетиката и туризма представи инициативата „Преоткрий България". Тя има за цел да насърчи представянето на малко известни дестинации и нови туристически продукти за българските туристи и е финансирана по Оперативна програма „Регионално развитие".

В рамките на инициативата се организира конкурс за журналистически материали „Преоткрий България". Той ще отличи най-добрите предложения за непознати дестинации и продукти в четири категории: Телевизия, Радио, Печатни медии и Интернет медии.

Победителят във всяка категория ще получи Грамота и предметна награда на стойност 1000 лв. За участие в конкурса ще бъдат приемани материали за непознати дестинации в страната, публикувани или излъчени от 20 септември 2010 г. до 20 март 2011 г.

Регистрационната форма за участие и регламентът на конкурса ще бъдат качени в секция "Туризъм" в сайта на МИЕТ . Заявките за участие могат да се изпращат по електронен път на адрес konkurs.tourism@publicis-consultants.bg

Материалите ще бъдат оценявани от жури от представители на МИЕТ, туристически организации и медии.

В рамките на инициативата са предвидени и събиране на предложения за 50-те най-интересни непопулярни туристически обекта в страната.

Краен срок - 20 март

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара