Онлайн фотоконкурс 2011 "България – атрактивна туристическа дестинация"

„…При всеки поглед новий, по нови красоти…” – Иван Вазов

ПРАВО НА УЧАСТИЕ

Конкурсът е отворен и право на участие имат както български, така и чуждестранни граждани.

Лица, ненавършили 18 години, участват в конкурса само със съгласието на своите родители или законни попечители, което се отразява във формуляра за участие на phototourismbg.com.

ЦЕЛ НА КОНКУРСА

Чрез своите фотографии участниците представят една различна гледна точка, свързана с туристическите забележителности (природни, културни, исторически, обичаи, бит, атракции и други), което от своя страна способства за намиране на нови идеи и начини за развитие на иновативни и атрактивни туристически обекти и продукти, както и популяризирането им.

Всеки може да участва във всеки един етап с до 3 снимки, които отговарят на темата на конкурса и са с необходимото фотографско качество.

Изискване към предоставените снимки е да бъдат заснети в рамките на последните 2 години, по възможност в различни сезони; да бъдат дигитални в JPEG формат, с минимален размер 1,5 MB (2048/3088 ppi, 300 dpi). Всеки автор трябва да може да предостави при необходимост оригинален файл на заснетото изображение (необработена снимка в оригинален размер).

Снимките трябва да бъдат авторски, а не създадени в съавторство. Участникът в конкурса гарантира, че е носител на авторските права, правата за публикация на фотографията, с която участва, както и че освобождава организаторите на конкурса от претенциите на трети лица, във връзка с използването на творбата за промоционалните цели на конкурса.

Участващите в конкурса снимки трябва до момента да не са публикувани в интернет, в списания или в други медии.

Краен срок - 1 март 2011

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара