Конкурс за пътепис "Моята разходка сред Врачанския Балкан"

Стартира конкурс за пътепис “Моята разходка сред Врачанския балкан”, организиран от РИОСВ – Враца във връзка с отбелязването на годината на биологичното разнообразие.

Предлагаме този конкурс, водени от желанието си да разкрием красотата на резерват “Врачански карст” – съкровищницата на Врачанския балкан, онази тайнствена и чудотворна сила, която ни зарежда с положителна енергия и ни прави по-добри. Освен популяризирането на конкретни природни и културни забележителности чрез този конкурс бихме искали да насочим вниманието на повече хора към природата, с цел осъзнаване на нейната значимост и необходимост от опазване, като по този начин подпомогнем и съхраняването й за бъдещите поколения.

# Право на участие имат всички любители на природата, независимо от тяхната възраст, образователно равнище, социален и етнически произход.
# Всяка творба да е придружена от: трите имена на автора, учебно заведение /школа/, клас, електронен адрес и телефон за връзка.
# Публикуваните пътеписи трябва да бъдат авторски, с обем не по-малко от една стандартна машинописна страница (формат А4) и да не надвишават 3 машинописни страници, шрифт Times new Roman/12. Творбите да бъдат представени на хартиен носител /1 екземпляр/ и в електронен вариант.
# В пътеписите очакваме разкази за осъществени пътувания, чрез които сте се докоснали до силата и красотата на природата в резерват “Врачански карст”.

Краен срок - 6 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара