Игра "Искам Vitaslim BEAUTY"

В играта „Искам Vitaslim BEAUTY” могат да участват всички. Напишете на стената на организатора във фейсбук „Искам Vitaslim BEAUTY, защото...” (Пример: „Искам Vitaslim BEAUTY, за да кажа край с изтощената коса”, или „Искам Vitaslim BEAUTY, защото искам здрави нокти”, или „Искам Vitaslim BEAUTY, защото искам кожата ми да е мека като коприна”). Не правете повече от една заявка за участие.

Победител ще е този, чиято заявка събере най-много гласове „Харесва ми”. Гласува се само и единствено с бутона „Харесва ми” под текста. Ще се броят само тези гласове.
За да спечелите, не разчитайте само на късмета. Публикувайте в личния си профил линка към вашата заявка „Искам Vitaslim BEAUTY, защото...”. Призовете приятелите си да ви подкрепят, като влязат в страницата и гласуват с „Харесва ми” под текста. Нека вашите приятели също публикуват този линк на стените си, така и приятелите на вашите приятели ще гласуват за вас.

Голямата награда са 5 опаковки Vitaslim BEAUTY. Предвидени са и допълнителни награди – 5-има участници ще спечелят по 3 опаковки Vitaslim BEAUTY.

Краен срок - 8 ноевмри

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара