Спечелете изненада кутийка MANHATTAN Cosmetics!

Само за феновете на страницата във facebook! Всеки ден на страницата на Таота ще публикуваме снимка и името на продукт и ви предизвикваме:
НАПИШЕТЕ ВАШЕТО ОРИГИНАЛНО РЕКЛАМНО ОПИСАНИЕ ЗА ПРОДУКТА НА ДЕНЯ!

Месец октомври чрез томбола ще раздадем 40 мини кутийки MANHATTAN Cosmetics, а авторите на 10 най-оригинални текста ще получат голяма кутийка My Box от MANHATTAN!

Условия: Може да участвате всеки ден! Няма ограничения по отношение на честота, количеството и формата на текстовете. Таота ЕООД си запазва правото да изтрие текстове, които съдържат нецензурни или обидни думи и др. по преценка на администраторите. Може да участва всеки с изключение на служителите на фирма Таота ЕООД, техните семейства и роднини. Участниците се съгласяват Таота ЕООД или трета страна в договорни отношения с Таота ЕООД, да предаде или публикува попълнените данни в непроменена или променена форма за търговски или редакторски цели без ограничение на обхвата на използване по отношение на предмета, мястото или периода от време. Не се допуска размяна или изплащане на паричната равностойност на наградите.

Краен срок - 31 октомври

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара