Конкурс "Есенни кафе моменти с DD"

Желаещите да участват в играта следва да се регистрират на специално изградената форма за регистрация http://profile.actualno.com/register, като посочат двете си имена и имейл за връзка. След като се регистрират, желаещите да участват в играта, трябва да дадат своя коментар за харесаната от тях снимка в конкурса „Есенни кафе моменти с Dunkin’ Donuts” и/или да дадат своя глас за избрана снимка в конкурса.

Всеки може да гласува и коментира толкова пъти, колкото иска.По време на 8-те седмици, в които ще се провежда играта, в тегленето за седмичните награди всяка седмица ще участват всички играчи, регистрирали се като участници към съответния момент, които не са получавали награда. Всеки, който е участвал в играта (без значение дали е печелил или не от седмичните награди), участва в тегленето за голямата награда.
За участие в играта не е необходимо да бъдат закупувани продукти на Dunkin’ Donuts.

На 06.12.2010 в 12.00 часа ще бъде обявен победителят спечелил голямата награда – индивидуална фото сесия на тема „Кафе моменти”. В жребият имат право да участват всички потребители участвали активно (коментирали и/или гласували) в конкурса „Есенни кафе моменти с Dunkin’Donuts”.

Всеки понеделник в 12.00 часа в продължение на 8 седмици от 06.10.2010 до 06.12.2010 ще бъдат давани 8 броя пакети оригинално Dunkin’Donuts кафе. Победителят ще бъде изтеглян с жребий измежду всички потребители участвали активно (коментирали и/или гласували) в конкурса „Есенни кафе моменти с Dunkin’Donuts”.

Краен срок - 6 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара