Спечели награда с conQUIZtador

Докато играете за удоволствие и знание, можете да печелите реални предметни награди. Списъкът с търговете често ще се обновява с най-различни предметни награди, за които може да наддавате с виртуално злато.

За да участвате в търга, трябва да имате изиграни 20 игри и завършена регистрация.

При всяка игра, която изиграете в conQUIZtador, печелите различно количество злато в зависимост от класирането ви. Злато се печели дори когато загубите играта, ако имате повече от 0 точки!

Следете редовно списъка с търговете на conQUIZtador! Търговете ще имат различна продължителност - обикновено една или две седмици, но също и експресни търгове за един или два дена. Затова Ви препоръчваме да следите ежедневно тази страница, за да не изпуснете някоя интересна награда :)

За участие в игрите с награди (търгове, игри с числа, турнири и др.) няма възрастово ограничение, тъй като не се залагат реални пари. Въпреки това екипът на conQUIZtador предупреждава, че не е желателно непълнолетни граждани да дават лични данни (като адрес и телефон) където и да било в Интернет, без знанието и позволението на родителите / настойниците си.
В случай, че наградата е спечелена от дете, тя трябва да бъде получена от родител / настойник на детето. В случай, че победителят в търга е непълнолетен, наградата трябва да бъде получена с разрешението на родителя / настойника.

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара