Конкурс "Прави, каквото си искаш!"

Стартира конкурсът Generation GLOBUL за най-креативна снимка или кратък текст на тема „Прави, каквото си искаш!”

Конкурсът Generation GLOBUL не поставя възрастово ограничение и е създаден за всички, които имат оригинални идеи и са готови да импровизират в снимка или с текст.

Всички желаещи могат да се регистрират за участие на интернет страницата на конкурса, където да качат авторски снимки в категорията „Импровизирай в снимка” или кратки текстове до 240 символа в категорията „Импровизирай в текст”.

Печелившите в конкурса Generation GLOBUL ще бъдат определени чрез гласуване от посетителите на сайта. Участниците, чиито снимки или текстове получат най-висок рейтинг в съответната категория, ще спечелят специални награди от GLOBUL.

Фото-идеята на победителя в категорията „Импровизирай в снимка” ще вдъхнови следващата рекламна кампания на GLOBUL, а авторът й ще спечели мобилен телефон Nokia X2-00.

Участниците, класирани на второ и трето място, ще получат съответно мобилен телефон Sony Ericsson Spiro и два билета за концерт по желание.

Отличеният на първо място в категорията „Импровизирай в текст” ще получи „зеления” телефон LG GD510 Pop, както и два билета за концерт по избор.

Наградата за второ място в тази категория е мобилен телефон Samsung E2121B, а за трето - два билета за концерт.

Краен срок - 8 декември

Линк към конкурса

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара