Национален конкурс за криминален роман или разказ "По стъпките на Агата Кристи"

По случай 120-ия юбилей на Агата Кристи издателство ЕРА и сайтът за книги „Аз чета“ учредяват награда на името на великата писателка и обявяват национален конкурс за криминален роман или разказ „По стъпките на Агата Кристи”.

В конкурса могат да участват непубликувани творби, които отговарят на изискванията на литературните жанрове роман и разказ. Произведенията ще бъдат оценявани в две категории – съответно за роман и за разказ.

За да участвате, изпратете творбите си на имейл era@erabooks.net или на адрес София, 1000, ул. „Граф Игнатиев” 19, ет.1, Издателство ЕРА.

Моля, посочвайте точни данни за обратна връзка – име, адрес, телефон.

„Агата Кристи е любимата писателка на читателите по целия свят и конкурсът е най-подходящият начин да се отпразнува нейният юбилей. Затова и „Аз чета“ ще подкрепи издателство ЕРА в търсенето на най-добрите наследници на Кристи у нас“, казва главният редактор на сайта за книги и четене „Аз чета“ Александър Кръстев.

В стила на Агата Кристи решихме да ви държим в напрежение за наградите, които очакват победителите от конкурса. Наградата за разказ ще обявим след десет дни, а за роман – след двайсет.

Краен срок - 31 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара