Специална игра с награди!

По молба на фенове на Физиогел, пускаме една специална игра, която ще се осъществи само и единствено на страницата на продукта във Фейсбук!

Условията са изключително лесни - всеки има право да коментира, като целта е да се получи една цялостна, нова приказка. Тя ще бъде посветена на всички нежни принцеси с чувствителна кожа, които търсят своя принц и на всички принцове, търсещи своята принцеса с нежна и чувствителна кожа. :)

Колкото повече са коментарите ви във форума, под тази публикация, толкова повече се увеличава шансът ви да спечелите продуктите на Физиогел!!!! На 29 октомври 2010 г. ще определим победителите. Трима от вас, които са публикували най-много коментари, които да развиват приказката на Физиогел, ще спечелят награди от нас. Те, разбира се, ще бъдат продукти от серията. :)

Броят се само и единствено коментари, които са смислово свързани с предходните и целят създаването на положителен разказ по основната тема.
Забранени са коментари с порнографски характер или внушаващи насилие, национална, политическа, етническа и/или религиозна и расова нетърпимост.

Краен срок - 29 октомври

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара