Спечелете безплатно посещение на избрана от Вас проява

Всеки,който иска да посети някаква проява, която е в сайта може да го направи без никакво усилие. От Вас се иска желание и да си изберете на коя проява да отидете. Ще го направим като томбола между всички, които се запишат.

Напишете като коментар под текста на проявата, че се записвате за участие в томболата и от всички записали се до определената дата ще изтеглим един на случаен принцип и ще осигурим присъствието му там. Ще се гледат всички записани за всички прояви и ще се избере един от случайна категория. Няма ограничение в коя категория е желаната от Вас проява нито пък в кой град е. Ние ще Ви „пратим” до там. Важното е да я има на сайта. Ако пък я няма може да ни я изпратите от формата „Добави новина” и ние ще я качим. След това се записвате чрез коментар под проявата и вече сте участник в томболата.

Периода в който ще участвате в томболата е по дата на оставения коментар. След тегленето ако Вашето събитие не е минало все още може да се запишете отново чрез нов коментар.

Жребий ще се тегли на всеки десет дни от месеца. На първо,десето и двадесето число. Всеки записал се в дадена десетдневка участва само в нея независимо кога ще се проведе събитието за което се записва. Ако неговата проява не е минала все още се записва наново и участва в жребия на следващата десетдневка.

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара