Бебешки конкурс "Дали съм малък или съм голям, всичко мога да изям!".

Конкурсът ще се проведе на три етапа:

Първи етап: От 10.10., 00:00ч. до 15.10.2010г., 22:00ч. вие ще изпращате снимки за участие.
1. Изпращайте снимки само и единствено на бебета и дечица, на които ясно и недвусмислено личи, че детето се храни. Това включва кърмене, мляко, пюренца, твърда храна и всяка друга ХРАНА. Също така включваме всякакви лакомства - шоколади, сладоледи, чипсове, бонбони, близалки /без дъвки/. Не се включват напитки /сокове, безалкохолни, алкохол, вода/! Няма да приемаме снимки, на които се съмняваме, че детето се храни!
2. Изпращайте САМО по ЕДНА снимка на всяко едно от децата ви! Ще приемаме общи снимки на деца, само, ако те са бли/три/знаци!

3. Втора и поредна снимка на едно и също дете, няма да бъдат приемани! Ако не забележим и публикуваме две снимки на едно и също дете, ще проверим в пощата колко снимки са ни били пратени и:
- ще изтрием снимката с повече гласове, ако вината е изцяло ваша – изпратили сте ни повече от една снимка на детето;
- ще изтрием снимката с по-малко гласове, ако вината е наша – изпратили сте една снимка, но ние сме я публикували два пъти;
4. Позволени са всякакви професионални, полупрофесионални и аматьорски снимки и такива, обработвани с различни програми. Тук имате пълна свобода, като това ще е във ваша полза или вреда. И фотографите и програмите са обществено достъпни и всеки е свободен да ги ползва за снимките си. Единствено, няма да бъдат приемани снимки, които са колаж от няколко други /т.е., когато имаме няколко снимки на дете, събрани в една/!

Краен срок за изпращане на снимки - 15 октомври

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара