Конкурс за лого и мото на Агенцията за безопасност на храните

Награда от 1000 лв. ще вземе най-оригиналното предложение за лого на Българската Агенция по безопасност на храните. А идеята за мото на институцията ще бъде поощрена с 500 лв.

Конкурсът се организира от Министерство на земеделието и храните и дава възможност за участие на физически и юридически лица от цялата страна, без ограничения. Единственото изискване към логото е да съдържа наименованието на агенцията. Няма никакви специални изисквания за изготвянето на мотото на агенцията, като се разчита изцяло на конструктивността на авторите.

Участниците могат да изпращат своите предложения по пощата на адрес: Дирекция „Връзки с обществеността и протокол”, Министерство на земеделието и храните, Бул. „Христо Ботев”, № 55, 1050, гр. София. Приемат се и на електронен адрес: press@mzh.government.bg. Крайният срок за участие все още не е определен, обясниха от Министерството на земеделието и храните.

Предвидени са и парични награди за второ и трето място във всяка от категориите, а именно по 500 лв. и 300 лв. за лого и по 300 лв. и 200 лв. за мото. В оценяването на проектите ще бъдат включени освен експерти от министерството, и външни оценители. Анонимни предложения не могат да бъдат поощрявани.

Линк към конкурса

2 Коментари

  1. Без хубаво лого не може да се изгради нито една фирмена идентичност.

    ОтговорИзтриване
  2. Инфо за крайният срок на конкурса: http://projectmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=52740

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара