Фотоконкурс "Ухааа!"

Любимият ви сайт Uhaaa.com празнува 2 години в българското уеб пространство. През тези 2 години бяха публикувани близо 3000 статии, които са били прочетени от милион и двеста хиляди посетителя.

Искат да споделят с Вас тяхната радост, че сайта успя, благодарение и на Вас да бъде така успешен през тези 2 години. Тъй като се борят за това, да има повече ведро настроение за всеки, са решили, че могат да споделят празника с вас като раздадат награди и се забавляваме всички!

За целта бяха осигурени чудесни награди от наша страна и от страна на спонсори, които ще може да видите по-долу. Играта ще се проведе във фенстраницата на Uhaaa.com във Facebook от 16-ти октомври (денят, в който Uhaaa.com става на 2 години) и ще бъде активна в продължение на 1 месец до 16 ноември 2010 г. През този интервал от време, всеки един от вас ще може да публикува на стената на фенстраницата забавна снимка. Условието е просто - На снимката нека има нещо забавно, което предизвиква у вас спонтанното възклицание "Ухааа!". Нека да видим кое е нещото, заради което казвате това възклицание!

Краен срок - 16 ноември

Линк към фотоконкурса

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара